Despre noi

SC LORIMER SRL este o afacere de familie, cu sediul în orașul Pașcani, județul Iași, România, care administrează 21 de puncte de lucru de tip market.

Modelul de business este comerțul de proximitate, la prețuri mici și accesibile, de aici și sloganul “Comod și ieftin, aproape de casă!”. Firma deține și o platformă logistică de distribuție proprie de aproximativ 3000 m2. Zona în care operează firma este zona adiacentă municipiului Pașcani pe o rază de 80 de Km.

SC LORIMER SRL a fost înființată în 1994, activitatea efectivă începând în 1999, de atunci având o dezvoltare continuă. Astfel în anul 2022 a atins o cifră de afaceri de 80.347.269 lei (16.257.389 €) și un număr de 178 de salariați.

Firma a investit constant de la înființare, trecând astfel de la magazine de cartier în spații închiriate, la magazine construite de la zero pe model standardizat.

SC LORIMER SRL se bucură de încrederea partenerilor de business, fiind o societate comercială care, în cei 24 de ani de activitate, nu a avut nici un incident bancar sau plată restantă către un furnizor.

Brandul LORIMER s-a consolidat pe piața zonală unde activează, fiind cunoscut și apreciat de către clienții noștri.

Experiența, profesionalismul și stabilitatea financiară a firmei determină un viitor în continuă dezvoltare pentru anii care vor urma.

Magazine
0
Salariați
0
Inființată în
0

About us

SC LORIMER SRL it’s a family business, based in Pașcani, Iași, România, that manages 21 market-type working points.

The business model is proximity trade at affordable and accesible prices, hence the slogan “Lorimer, convenient and cheap, close to home!”. The company has a logistic  platform of aprox 3000 m2. The area where the company is operating is an area adjacent to the city Pașcani whitin a radius of 80 Km.

SC LORIMER SRL was fonded in 1994, but actual activity began 5 years later in 1999, and since then, continues to develop. Therefore in 2022, the turnover was 80.347.269 lei (16.257.389 €) and the company counted 178 employees at the time.

The company invested constantly since the beginning, getting from neighbourhood stores in rented places to stores build from scratch following a standard model.

SC LORIMER SRL has enjoyed the trust of business partners, being a company that, in 24 years of acitivy didn’t had any banking issues and has never been a ad debtor to the suppliers.

SC LORIMER SRL grew on the market, where is well know and appreciated by its clients.

We hope that the years of experience, professionalism and the financial stability of the company will provide a continue development in the future.